XTLAGU

Home » Dian Marshanda » Medot Roso Mp3

Download lagu MP3 Medot Roso yang dibawakan oleh Dian Marshanda gratis tapi hanya untuk review saja sebelum membeli CD atau kaset yang asli atau bisa juga membeli file MP3nya secara online di iTunes atau situs musik legal lainnya.

Lirik Lagu Medot Roso

angenku ngelamun mikir jroning kalbu
roso katresnanku iki pancen kliru
sliramu pepujanku sinimpen ning atiku
nanging sak nyatane wes ono sing nduwe

loro pancen loro, abot jroning dodo
nanging aku kudu lilo

medot roso iki kanti ngucap janji
senadyan perih nanging tetep tak lakoni
ngilangake sliramu soko jeroning ati
kanggo selawase ora bakal bali

angenku ngelamun mikir jroning kalbu
roso katresnanku iki pancen kliru
sliramu pepujanku sinimpen ning atiku
nanging sak nyatane wes ono sing nduwe

Lagu Terkait

Download kumpulan lagu lagu Dian Marshanda lainnya Di sini

BARU DIDOWNLOAD

GUDANG LAGU MP3

FREE MP3 DOWNLOADS