XTLAGU

Home » Jihan Audy » Sak Kuku Mp3

Download lagu MP3 Sak Kuku yang dibawakan oleh Jihan Audy gratis tapi hanya untuk review saja sebelum membeli CD atau kaset yang asli atau bisa juga membeli file MP3nya secara online di iTunes atau situs musik legal lainnya.

Lirik Lagu Sak Kuku

opo salahku gampange medot tresno
opo atimu kecantol gebetan liyo
wes tak percoyo bakal setyo tresnamu
nanging anane nyoto janjimu lunyu

dek biyen jane nyawangmu opo
sak iki bedo lan mblendes tresnomu

ora tak songko manise tresno
nanging moh apusi kabeh berakhir perih
wangi-wangi banyu sabun tak rewangi adus kungkum
jare tresnomu ra bakal alum sopo wae nanging purun

sak kuku amung sak kuku tresnomu marang aku
ra keno digugu mong gombal tresnomu
tak sabar-sabarne aku nganti ngelus dodo
yen pancen ngajak bubrah yo semonggo

Lagu Terkait

Download kumpulan lagu lagu Jihan Audy lainnya Di sini

BARU DIDOWNLOAD

GUDANG LAGU MP3

FREE MP3 DOWNLOADS