XTLAGU

Home » Nella Kharisma » Golek Bolo Tambah Konco Mp3

Download lagu MP3 Golek Bolo Tambah Konco yang dibawakan oleh Nella Kharisma gratis tapi hanya untuk review saja sebelum membeli CD atau kaset yang asli atau bisa juga membeli file MP3nya secara online di iTunes atau situs musik legal lainnya.

Lirik Lagu Golek Bolo Tambah Konco

aku nggolek konco, adoh-adoh neng kutho
aku nggolek bolo, udu mung sandiwara
sing penting jujur, ora mung waton ngawur
ben tambah akur, men iso dadi sedulur

ayo goyang bareng ben dewe ora spaneng
penakne musike, ayo goyang rame-rame
ngilangake stres ben dewe iso tambah fresh
tenangke pikire men ra mikir utang wae

mangan pecel lele, sambele sambel trasi
senadyan aku wong kere kekancanku nomer siji
aku karo kowe kabeh podo wae
ojo sok mbedakke opo maneh nyepeleke

urip mung sepisan ojo mbok gawe susah
okehono lek kekancan ben ati iso bungah
dolan numpak sepur, mulih numpak motor mabur
ayo podo akur ben iso dadi sedulur

Lagu Terkait

Download kumpulan lagu lagu Nella Kharisma lainnya Di sini

BARU DIDOWNLOAD

GUDANG LAGU MP3

FREE MP3 DOWNLOADS