XTLAGU

Home » Salsa Kirana » Ketaton Janjimu Mp3

Download lagu MP3 Ketaton Janjimu yang dibawakan oleh Salsa Kirana gratis tapi hanya untuk review saja sebelum membeli CD atau kaset yang asli atau bisa juga membeli file MP3nya secara online di iTunes atau situs musik legal lainnya.

Lirik Lagu Ketaton Janjimu

tak jangkahne sikilku ngalih soko sampingmu
nggowo roso loro ing atiku, ketaton janjimu
saiki aku kudu ikhlas medot tresnamu
sing pancen wes ora kanggo aku, ora kanggo aku

tak lilakne tresnamu ngalih soko atiku
tinimbang tansah nyiksa batinku, goleko gantiku
atiku dudu watu lan dudu kedung jeru
mung paribasan langit kang biru tanpo lintang sewu

atiku kang tulus suci, tulus suci nresnani
tatu jeru mbok larani
kadung tak ugemi jebul aku mbok apusi

sumpahmu mung ono lambe, ora ono buktine
wes lali marang janjine
timbang ngejur ati katresnanmu tak pungkasi

Lagu Terkait

Download kumpulan lagu lagu Salsa Kirana lainnya Di sini

BARU DIDOWNLOAD

GUDANG LAGU MP3

FREE MP3 DOWNLOADS